جمعه 24 آبان 1398   16:39:39

1398/5/8 سه شنبه اولین نشست هیأت امنای دانشگاه های استان همدان در سال ۱۳۹۸ برگزار شد.
اخبار دانشگاه ملایر

دومین نشست از دوره هشتم هیأت امنای دانشگاه های استان همدان روز چهارشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۸ با حضور مشاور وزیر، نماینده مرکز هیأت‌های امناء و هیأت‌های ممیزه، روسای مؤسسات عضو و اعضای حقیقی هیأت امناء آقایان دکتر حاجی بابایی، دکتر زلفی‌گل، دکتر مجذوبی، خجسته و توتونچیان در سالن جلسات شهید ایزدی دانشگاه بوعلی سینا برگزار شد.

موافقت با تأسیس مرکز تحقیقات الکتروشیمی کاربردی دانشگاه بوعلی سینا، مرکز تحقیقات پیشرفته مبل و منبت دانشگاه ملایر و مرکز تحقیقات مهندسی سرد دانشگاه صنعتی همدان از نوع تقاضا محور نوع دوم، از مهمترین مصوبات این نشست بود.

با توجه به نقش تعاملات بین‌المللی در ارتقای رتبه دانشگاه‌ها، به منظور تشویق اعضای هیأت علمی مؤسسات عضو به استفاده از فرصت‌های مطالعاتی و تعاملات علمی بین‌المللی، مصوباتی به تصویب رسید که پس از تأیید نهایی و ابلاغ مرکز هیأت‌های امناء برای آگاهی و بهره‌برداری اعضاء، در پورتال هیأت امنای دانشگاه (omana.basu.ac.ir) بارگذاری خواهد شد.

شایان ذکر است با تایید دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مهر ماه سال 98 دانشگاه ملایر در رشته صنایع مبلمان در مقطع کارشناسی دانشجو پذیرش خواهد نمود.