سه شنبه 29 مرداد 1398   04:45:41

1398/5/5 شنبه نشست هم اندیشی هیأت رئیسه دانشگاه و مسئولین شهرستان به منظور بررسی مشکلات دانشگاه ملایر

روز پنج شنبه 3 مرداد 98 نشستی به منظور بررسی و رفع مشکلات دانشگاه ملایر با حضور نمایندگان مردم شریف شهرستان ملایر در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان و معاون سیاسی امنیتی ایشان، شهردار ملایر و رئیس سازمان اتوبوس رانی و اعضای هیأت رئیسه دانشگاه برگزار شد.

این نشست به منظور بررسی، بحث و تبادل نظر و رفع مشکلات دانشگاه در حوزه های بودجه سال 98 دانشگاه ملایر و کاستی های آن، اخذ ردیف اختصاصی برای پژوهشکده انگور و کشمش، حقوق اعضای هیأت علمی و نقش موثر نمایندگان در این زمینه، ایجاد مرکز پرتودهی، حمل و نقل، خوابگاه های دانشجویی، توسعه بنیاد صیانت از نهاد خانواده و موضوعات مرتبط برگزار گردید و با نظر مساعد و همکاری مسئولین محترم شهرستان، نمایندگان، فرماندار ویژه و شهردار تصمیمات و اقدامات مناسب پیرامون حل مشکلات اتخاذ گردید.