چهارشنبه 29 خرداد 1398   00:17:25

1398/3/18 شنبه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری: آیین بزرگداشت حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی در سازمان «سمت» برگزار می‌شود.

همزمان با نخستین سالگرد ارتحال حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی استاد برجسته حوزه و دانشگاه و رئیس فقید سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، آیین بزرگداشت شخصیت و مقام علمی این استاد فقید، باحضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیست و دوم خردادماه ۱۳۹۸، در محل سازمان «سمت» برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها، مرحوم دکتر احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنیان‌گذار سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) بود و حدود ۳۳ سال مدیریت این سازمان را بر عهده داشت. وی همچنین از مؤسسان دانشگاه تربیت مدرس بود و در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی، نمایندگی مردم تهران را بر عهده داشت.

از جمله آثار وی، می‌توان به کتاب‌های «بن‌لایه‌های شناخت» (تألیف)، «مختارات من نصوص الفلسفه الاسلامیه» (تألیف)، «نقد تفکر فلسفی غرب» (ترجمه)، «تأملات در فلسفه اولی» (ترجمه) و «تأسیس مابعدالطبیعه اخلاق» (ترجمه) اشاره کرد.

آیین بزرگداشت دکتر احمدی از ساعت 14 الی 16 باحضور شخصیت های ملی، سیاسی، علمی، استادان و دانش‌پژوهان حوزه و دانشگاه در محل سازمان «سمت» واقع در بزرگراه جلال آل احمد، ضلع غربی تقاطع یادگار امام برگزار خواهد شد.

منبع: پورتال وزارت علوم، تحقیقات و فناوری