چهارشنبه 5 تير 1398   09:38:40

1398/1/18 يكشنبه برگزاری مراسم دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه ملایر
برگزاری مراسم دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه ملایر

مراسم دیدار نوروزی دانشگاهیان دانشگاه ملایر در اولین روز کاری با حضور اعضای هیات رئیسه، جمعی از اساتید، کارکنان و دانشجویان روز شنبه 17 فروردین 1398 در مسجد دانشگاه برگزار گردید.

دکتر سایوند رئیس دانشگاه ضمن تبریک سال جدید به همکاران خود و آرزوی سالی پرخیر و برکت برای ایشان، مراتب همدردی خود و دانشگاه ملایر را به هموطنان سیل زده ابراز نمود.

ایشان در ادامه با اشاره به نام گذاری سال 1398 به نام «رونق تولید» توسط رهبر معظم انقلاب بیان داشت دانشگاهیان می توانند با ایفای نقش خود، سهم به سزایی را در این خصوص ایفا نمایند.

در این مراسم حجت الاسلام عباسی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه نیز ضمن تبریک سال جدید و آرزوی توفیق برای مجموعه دانشگاه ملایر به ارائه بیاناتی در خصوص کمک به مناطق سیل زده پرداخت.

در پایان مراسم هماهنگی لازم جهت اهدای کمک های نقدی و غیر نقدی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ملایر به مناطق سیل زده بعمل آمد و مقرر شد این کمک ها در اسرع وقت به مناطق سیل زده ارسال گردد.