شنبه 4 خرداد 1398   02:25:16

1397/12/15 چهارشنبه مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی
مراسم کاشت نهال به مناسبت روز درختکاری و آغاز هفته منابع طبیعی

در آستانه فرا رسیدن بهار طبیعت و به مناسبت روز درختکاری، اعضای هیأت علمی، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه ملایر با حضور در محوطه دانشگاه و کاشت نهال ضمن گرامیداشت روز درختکاری بر اهمیت، توسعه و نگهداری فضای سبز تاکید کردند.

در این مراسم که در دانشگاه ملایر با هدف نهادینه کردن فرهنگ درختکاری و در جهت تحقق بیان مقام معظم رهبری مبنی بر "هر ایرانی یک درخت" صورت گرفت، 50 اصله نهال سرو نقره ای و زبان گنجشک در محوطه کناری غذاخوری مرکزی دانشگاه کاشته شد.

هم چنین در راستای حفظ و گسترش فضای سبز و به همت امور عمومی دانشگاه، در سال جاری 1950 اصله از درختان سازگار با اقلیم منطقه در بخش های مختلف دانشگاه کاشته شده است.