چهارشنبه 5 تير 1398   09:36:16

1397/10/19 چهارشنبه راه اندازی آزمایشگاه های جدید فوتونیک و زیست شناسی گیاهی در دانشگاه ملایر
اخبار دانشگاه ملایر

آزمایشگاه فوتونیک جهت برگزاری برخی از کلاس های دانشجویان کارشناسی ارشد رشته فوتونیک و دانشجویان کارشناسی رشته مهندسی اپتیک و لیزر و همچنین انجام طرح های پژوهشی اعضای هیأت علمی و پژوهشگران راه اندازی گردید. این آزمایشگاه در گامهای بعدی به تجهیزات و امکانات پیشرفته مجهز خواهد شد.

آزمایشگاه زیست شناسی گیاهی به منظور افزایش کیفیت ارائه دروس آزمایشگاهی دانشجویان و نیز انجام پروژه های پژوهشی راه اندازی گردید. این آزمایشگاه در گامهای بعدی به تجهیزات و امکانات پیشرفته مجهز خواهد شد.