چهارشنبه 29 اسفند 1397   09:16:01

1397/10/16 يكشنبه برگزاری مراسم ضیافت شام دانشجویان غیر ایرانی با حضور ریاست و اعضای هیات رئیسه دانشگاه
ضیافت شام دانشجویان خارجی

مراسم ضیافت شام دانشجویان غیرایرانی دانشگاه ملایر به مناسبت آغاز سال نو میلادی و با حضور دکتر سایوند رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین عباسی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای هیات رئیسه در محل سلف سرویس دانشگاه روز شنبه 15 دی ماه برگزار گردید.

در این مراسم که به همت دفتر سرپرستی دانشجویان غیرایرانی دانشگاه برگزار شد، 19 نفر از دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل در دانشگاه حضور داشتند. در این دیدار پس از صرف شام، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان غیر ایرانی و تبادل نظر با ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه برگزار گردید و مراسم پس از گرفتن عکس یادگاری به پایان رسید.