چهارشنبه 28 آذر 1397   12:04:01

1397/9/14 چهارشنبه انتصاب سرپرست امور اداری و پشتیبانی و رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه
انتصاب

طی احکامی از سوی رئیس دانشگاه، مهندس سید صادق حسینی به سمت سرپرست امور اداری و پشتیبانی و آقای حامد چگینی به سمت رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ملایر منصوب گردیدند.

رئیس دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر سایوند از زحمات و تلاشهای ارزنده آقای حامد چگینی در زمان تصدی مدیریت امور اداری و پشتیبانی و دکتر علی شانقی در زمان تصدی ریاست گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر تشکر و قدردانی نمود.