چهارشنبه 28 آذر 1397   12:09:16

1397/9/13 سه شنبه پیگیری جذب اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل و تجهیز پروژه های دانشگاه
اخبار دانشگاه ملایر

به منظور پیگیری جذب اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل و تجهیز پروژه پژوهشکده انگور و کشمش و سایر پروژه های عمرانی دانشگاه، جلسه‌ای در دفتر معاونت محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور جناب آقای دکتر نوبخت برگزار شد.

در این دیدار که با پی گیری نمایندگان محترم مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی برگزار شد موضوعات مربوط به تامین اعتبارات برای پروژه های عمرانی و در حال تکمیل دانشگاه و ایجاد ردیف مستقل برای پژوهشکده انگور و کشمش مطرح و از سوی معاون محترم رئیس جمهور دستورات لازم صادر گردید.

از آنجا که برای تحقق اهداف کلان شهرستان و دانشگاه ملایر، نیازمند جذب اعتبارات لازم برای پروژه های در حال اتمام هستیم خصوصا با ثبت انگور ملایر به عنوان میراث مهم کشاورزی جهان در سازمان خوار و بار جهانی (FAO) تکمیل و تجهیز پژوهشکده انگور و کشمش که نمایندگان مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی جناب آقایان کاظمی و حجت الاسلام والمسلمین آزادی خواه در این زمینه نقش اثرگذاری داشته و دارند امید است با عنایت به ظرفیت ها و قابلیت های بالای دانشگاه ملایر که می تواند نقش بسزایی در توسعه شهرستان، استان و کشور داشته باشد در توسعه این میراث مهم موثر واقع بشویم.

شایان ذکر است با توجه به نامه شماره 197145 مورخ 14 آبان 97 شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی در راستای تبدیل موافقت اصولی به قطعی پژوهشکده انگور و کشمش و مکاتبات مکرر دانشگاه و حمایت های بی دریغ مقام عالی وزارت جناب آقای دکتر غلامی و دیدار روز گذشته نمایندگان محترم شهرستان با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور جناب آقای دکتر نوبخت امید است در آینده نزدیک شاهد بهره برداری از این پروژه ها باشیم.