دوشنبه 28 آبان 1397   15:52:49

1397/8/15 سه شنبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تأسیس پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر موافقت قطعی بعمل آورد

شورای گسترش و برنامه ریزی آموزش عالی با تبدیل وضعیت اصولی به قطعی (تقاضا محور) پژوهشکده انگور و کشمش وابسته به دانشگاه ملایر با سه گروه پژوهشی به زراعی و به نژادی، تبدیل و نگهداری و علوم محیطی موافقت به عمل آورد.

شایان ذکر است وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1390 موافقت اصولی پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر را تایید نمود و این پژوهشکده در سال ۱۳۹۲ موفق به اخذ مجوز  پذیرش ۱۶ دانشجوی دکتری گردید. همچنین این پژوهشکده در سال 1397، 12 دانشجوی دکتری پذیرش نموده است.

دکتر سایوند سرپرست دانشگاه ملایر ضمن تبریک این موفقیت، از زحمات کلیه مسئولان و نمایندگان محترم مردم شریف ملایر در مجلس شورای اسلامی به ویژه آقایان کاظمی و آزادیخواه، و همچنین روسای سابق دانشگاه، دکتر نوری سرپرست پیشین پژوهشکده و دکتر کریمی سرپرست پژوهشکده تشکر و قدردانی نمودند.