دوشنبه 28 آبان 1397   15:52:05

1397/8/14 دوشنبه انتصاب مدیر گروه محیط زیست و مدیر گروه شیلات

طی احکامی از سوی سرپرست دانشگاه، دکتر کامران شایسته به سمت مدیر گروه محیط زیست و دکتر لیما طیبی به سمت مدیر گروه شیلات دانشگاه ملایر منصوب گردیدند.

سرپرست دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر سایوند از زحمات و تلاشهای ارزنده دکتر ثمر مرتضوی در زمان تصدی مدیریت گروه محیط زیست و دکتر عباس زمانی بوزندانی در زمان تصدی مدیریت گروه شیلات تشکر و قدردانی نمود.