دوشنبه 28 آبان 1397   15:54:40

1397/8/13 يكشنبه پیام دانشگاهیان دانشگاه ملایر به مناسبت روز 13 آبان

سیزده آبان ماه، یادآور عزم تاریخی ملتی بزرگ برای حفظ استقلال و اعتلای هویت اسلامی- ایرانی خود در برابر زیاده خواهی قدرت های بیگانه است. این روز جایگاه ویژه ای نزد همه ما دارد چرا که دانشجویان متعهد و انقلابی ایران در سال 58 توانستند در امتداد خون شهدای دانش آموز، با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا قدرت شکست ناپذیری این طاغوت زمان را درهم شکنند و فریاد ظلم ستیزی انقلاب ایران را در صحنه های بین الملل طنین انداز نمایند و امسال نیز همزمان با تهدیدها و تحریم های ظالمانه و ناجوانمردانه آمریکا، این روز، ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد.

واقعه سیزده آبان که به تعبیر معمار کبیر انقلاب اسلامی، انقلاب دوم نامیده شد، از حرکت های ارزشمند در تاریخ انقلاب اسلامی ایران و نمادی از مقاومت و آزادگی در راه احیای ارزش های انسانی، اسلامی و ایرانی است که توانست به دل‌های مؤمنان قوت بخشیده و غروری مقدس و حماسه آفرین را در آنان زنده کند.

تاریخ گواه آن است که دانشجویان و دانشگاهیان همواره در مبارزات و مجاهدت های ملت بزرگ ایران برای نیل به اهداف و آرمان های اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی نظام جمهوری اسلامی، نقشی ویژه و بی بدیل داشته اند و اینک نیز در ایامی که متعلق به اباعبدالله الحسین (ع) است، آماده ایفای نقش تاریخی خود در فراهم آوردن شرایط لازم برای پیشرفت همه جانبه و تلاش برای رساندن کشور به مرجعیت علمی هستند.

دانشگاهیان دانشگاه ملایر، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره این روز و همه شهدای انقلاب اسلامی و دعوت همگان به وحدت و همدلی برای شتاب بخشیدن به رشد و پیشرفت کشور، همگام با اقشار مختلف مردم، در مراسم راهپیمایی روز ملی مبارزه با استکبار، حضوری گسترده خواهند داشت و ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، خشم و انزجار خود را از استکبار جهانی اعلام می دارند.