دوشنبه 28 آبان 1397   15:53:37

1397/8/6 يكشنبه انتصاب سرپرست حوزه مدیریت امور دانشجویی و مدیرگروه علوم دامی

طی احکامی از سوی سرپرست دانشگاه، دکتر بختیار فتاحی به سمت سرپرست حوزه مدیریت امور دانشجویی و دکتر مجتبی یاری به سمت مدیرگروه علوم دامی دانشگاه ملایر منصوب گردیدند.

سرپرست دانشگاه ابراز امیدواری نمود با نظر به تعهد، درایت و تخصص ایشان شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه دانشگاه ملایر و تحقق وعده های دولت تدبیر و امید در پیشبرد اهداف عالیه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران باشیم.

همچنین دکتر سایوند از زحمات و تلاشهای ارزنده دکتر محمد عبدلی در زمان تصدی مدیریت امور دانشجویی و دکتر مهدی هدایتی در زمان تصدی مدیریت گروه علوم دامی تشکر و قدردانی نمود.