دوشنبه 28 آبان 1397   15:55:53

1397/8/6 يكشنبه دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیات علمی نمونه کشوری سال 97 ابلاغ شد

دستورالعمل نحوه انتخاب اعضای هیات علمی نمونه کشوری ۹۷ توسط مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه وزارت علوم به دانشگاه ها ابلاغ شد.

براساس دستورالعمل مذکور دانشگاه‌ها ملزم هستند با رعایت کامل دستورالعمل تا ۱۵ بهمن ماه فرم های ارسالی برای افراد پیشنهادی خود را تکمیل و به همراه مدارک قید شده به مرکز هیات های امنا و هیات ممیزه وزارت علوم ارسال کنند.

براساس بخشنامه مذکور، فعالیت های آموزشی ۱۳۵ امتیاز، فعالیت های پژوهشی و فناوری ۲۲۰ امتیاز، فعالیت های اجرایی ۳۰ امتیاز و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی ۳۵ امتیاز لحاظ شده است که حداقل و حداکثر آن در بخشنامه مذکور مشخص شده است.

در این بخشنامه تاکید ویژه ای بر فعالیت های فرهنگی و اجتماعی اساتید نمونه کشوری شده است که می توان به «ترغیب روحیه خودباوری و تلاش مداری در دانشجویان»، «کمک به احیای مواریث علمی و فرهنگی»، «رعایت اخلاق علمی و حرفه ای (آموزشی، پژوهشی، فرهنگی) » و «مشارکت در طرح های فرهنگی و اجتماعی در سطح دانشگاهی و ملی» اشاره کرد.

هر سال طی مراسمی اعضای هیات علمی نمونه کشوری با حضور شخصیت های کشوری و فرهیختگان علمی و فرهنگی مورد تجلیل قرار می گیرند.

فايلها
اسامي کميسيون هاي تخصصي.pdf 42/198 KB