دوشنبه 21 آبان 1397   22:23:18

1397/6/21 چهارشنبه اولین دانشجوی دوره دکتری پژوهش محور پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر فارغ التحصیل شد

اولین دانشجوی دوره دکتری پژوهش محور پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر در رشته بیوتکنولوژی کشاورزی با حضور سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش، مدیر گروه بهنژادی و به زراعی پژوهشکده، مدیر تحصیلات تکمیلی و اساتید از رساله دکتری خود دفاع کرد.

خانم شیما سادات بهشتی روی با دفاع از رساله خود تحت عنوان «شناسایی micro RNA های پاسخگو به سرما در انگور» با راهنمایی آقایان دکتر قاسم حسینی سالکده (استاد تمام پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی) و دکتر مهدی قبولی و مشاوره آقایان دکتر منصور غلامی (استاد تمام دانشگاه بوعلی سینا) و دکتر روح الله کریمی موفق به پایان تحصیلات خود در رشته بیوتکنولوژی کشاورزی در مقطع دکتری گردید. لازم به ذکر است در این جلسه آقایان دکتر احمد ارشادی، دکتر علی اصغر میرزایی اصل و دکتر بهروز محمد پرست بعنوان استادان داور، دکتر روح الله کریمی به عنوان سرپرست پژوهشکده انگور و کشمش و استاد مشاور، دکتر فرشاد اکبری پناه به عنوان مدیر و ناظر تحصیلات تکمیلی و دکتر رسولی به عنوان مدیر گروه به نژادی و به زراعی حضور داشتند.