جمعه 30 شهريور 1397   13:19:02

1397/6/21 چهارشنبه اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های مختلف دوره کارشناسی سال 1397دانشگاه ملایر
ضمن عرض تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه ملایر و آرزوی توفیق روزافزون، به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان می رساند فرآیند ثبت نام در این دانشگاه در دو مرحله به صورت اینترنتی و حضوری انجام خواهد شد که هر دو نوع ثبت نام الزامی می­باشد

لازم به ذکر است جهت رفاه حال دانشجویان جدیدالورود روزانه به مدت 4 نیمسال خوابگاه دولتی تعلق خواهد گرفت

1. ثبت نام اینترنتی:

این نوع ثبت نام از از طریق سایت دانشگاه ملایر طبق جدول زمانبندی زیر از ساعت 12 ظهر شروع و تا 12 ظهر روز بعد ادامه خواهد داشت. لازم به ذکر است برای ثبت نام اینترنتی، حتما از قبل اسکن مدارک مورد نیاز شامل ( شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی پیش دانشگاهی ، مدرک تحصیلی متوسطه و در صورت وجود کارت پایان خدمت یا معافیت ) تهیه شده باشد. (مدارک با روزولوشن dpi150 و فرمت jpg). داوطلبان لازم است همه فرمهای موجود در سامانه ثبت نام را دانلود نموده و پر نمایند، و در زمان ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند. در پایان ثبت نام اینترنتی کد رهگیری و شماره دانشجویی را پرینت نموده و به همراه فرمهای ثبت نامی پر شده در روز ثبت نام حضوری ارایه نمایند.

لطفا قبل از ورود به سامانه ثبت نام موارد زیر را با دقت مطالعه نمایید:

لینک ثبت نام اینترنتی طبق جدول زیر بر اساس رشته قبولی طبق جدول زمانبندی :

۱- جهت جلوگیری از ایجاد اختلال در ثبت نام اینترنتی ترجیحا از مرورگرهای کروم و یا فایر فاکس ( آخرین نسخه) استفاده نمایید.

۲- در موقع ورود به سامانه ثبت نام نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب کنید.

۳- در صورتی که کد ملی با صفر شروع میشود و در ورود به سامانه با مشکل برخورد میکنید، لطفا کد ملی را بدون صفر اول امتحان کنید.

در صورت هرگونه سوال میتوانید در روزهای اداری و پنجشنبه با شماره 09224860580 سرکار خانم امیری از ساعت 8:30 صبح الی 13:00 و 14:00 الی 16:00 در مدت ثبت نام هماهنگ نمایید.

پذیرفته شدگان محترم صرفا در تاریخ های تعیین شده جهت ورود به سامانه ثبت نام اینترنتی با مراجعه به سایت مدیریت امور آموزشی به آدرس زیر مراجعه و نسبت به ثبت نام اینترنتی اقدام نمایید.

نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب نمایید
(نام کاربری: کدملی کلمه عبور: شماره داوطلبی)

همچنین دانشجویان محترم توجه داشته باشند قبل از مراجعه جهت ثبت نام حضوری لازم است وارد سامانه های مربوط به کارنامه سلامت جسم و روان شده و پرسشنامه ها را به صورت اینترنتی پر نموده و سپس
کد رهگیری را پرینت نموده و در زمان ثبت نام به کارشناس مربوطه تحویل نمایند در غیر این صورت ثبت نام در دانشگاه انجام نخواهد شد.

لینک آدرس سامانه کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید:

کارنامه سلامت جسم:

کارنامه سلامت روان:

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر:

- دانشجویان شاهد وایثارگر (فرزندان و همسر شهدا، جانبازان 25 درصد و بالاتر همسر و فرزندان آنها، آزادگان همسر و فرزندان آنها) معاف از شهریه تحصیلی و بهره مند از تسهیلات آموزشی هستند.

- دانشجویان شاهد وایثارگر (جانباز با حداقل 15 درصد جانبازی و 3 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، رزمنده با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه) شامل تسهیلات آموزشی می باشند.

مدارک لازم :

- تکمیل فرم ثبت نام

- دریافت نامه از بنیاد شهید شهرستان ملایر، آقای شعبانلو

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- یک قطعه عکس

- کپی کارت دانشجویی و اصل آن که دارای تاریخ اعتبار باشد.

- مراجعه حضوری به (کارشناس اداره شاهد) جهت تحویل و تایید مدارک

پنجشنبه

29 شهریور 97

منابع طبیعی و محیط زیست – کشاورزی – ریاضی و آمار

مهندسی شیلات – مهندسی محیط زیست – مهندسی طبیعت – علوم دامی – مهندسی خاک – مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی – مهندسی فضای سبز – آمار – ریاضیات و کاربردها

2. ثبت نام حضوری:

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی و دریافت کد رهگیری و شماره دانشجویی ، ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان دانشکده های مختلف حسب جدول زمان بندی صورت خواهد پذیرفت:

توضیحات:

(1) حضور شخص پذیرفته شده الزامی است .

(2) ثبت نام حضوری از کلیه پذیرفته شدگان صبح ها از ساعت 8:30 الی 30:12 و بعدازظهرها از ساعت 13:30 الی 15:30 انجام خواهد شد.

(3) مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام:

الف- اصل شناسنامه و 3سری تصویر تمام صفحات شناسنامه

ب- اصل و تصویر کارت ملی(سه نسخه)

ج- اصل و تصویر گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی(سه نسخه)

د- اصل و تصویر گواهینامه پایان دوره متوسطه (سه نسخه)

ه- اصل و تصویر ریز نمرات­ پیش دانشگاهی و متوسطه (سه نسخه)

ز- 6 قطعه عکس 4×3 (پشت نویسی شده)

ح- مدرک نظام وظیفه با توجه به وضعیت افراد (اصل و تصویر کارت پایان خدمت/ معافیت/ ارائه تصویر مدرک پیش دانشگاهی)
تبصره : در صورت عدم ارائه اصل مدرک پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت آن، درخواست معافیت تحصیلی به تعویق می افتد.

- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت

-پرسنل شاغل رسمی متعهد خدمت در وزارت آموزش و پرورش و نیروهای نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران علاوه بر موافقت کتبی باید گواهی اشتغال به کار را نیز ارائه نمایند.

- واریز مبلغ 700000 ریال (هفتاد هزار تومان ) جهت صدور کارت دانشجویی ( بیمه، شارژ اولیه تغذیه، شارژ اولیه نقلیه، کتابخانه و هزینه صدور کارت) در روز ثبت نام و از طریق کارت بانکی صورت میگیرد.

- کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه به صورت علی الحساب مبلغ 5000000 (معادل پانصد هزار تومان) از طریق کارت بانکی در روز ثبت نام حضوری بابت شهریه واریز نمایند.

- پذیرفته شدگان حتما باید پرینت کلیه فرم های ثبت نام اینترنتی را در زمان ثبت نام حضوری تحویل نمایند.در غیر اینصورت ثبت نام صورت نخواهد پذیرفت.

- شروع کلاس ها حسب تقویم آموزشی دانشگاه خواهد بود و انتخاب واحد توسط اداره آموزش دانشکده صورت خواهد پذیرفت.

توصیه:

جهت تسریع در مراحل ثبت نام حتی المقدور مدارک لازم (کپی و پر نمودن فرمهای ثبت نام و کارنامه سلامت جسم و روان ) قبل از ثبت نام حضوری اقدام نمایید.

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ورودی 97

احتراماً به استحضار می رساند ثبت نام حضوری و تحویل کلیه مدارک و فرم های مورد نیاز (حسب اطلاعیه های قبلی و مستندات ثبت نام اینترنتی) طی جدول زمانبندی زیر صورت خواهد پذیرفت. حضور کلیه دانشجویان محترم جهت ثبت نام حضوری الزامی است.

ثبت نام حضوری دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ورودی 1397

چهار شنبه

04  مهر 97

منابع طبیعی و محیط زیست – کشاورزی – ریاضی و آمار

زمان مراجعه برای کلیه رشته ها : صبح از ساعت 8:30 الی12:30 و بعدازظهر 13:30الی 30 : 15

مکان ثبت نام کلیه پذیرفته شدگان ورودی 97 در محل دانشکده ادبیات و علوم قرآنی حضرت ولیعصر (ع) دانشگاه ملایر و اقع در کیلومتر 4 جاده اراک می باشد.

کمیته ثبت نام97