دوشنبه 21 آبان 1397   22:15:02

1397/6/17 شنبه اطلاعیه ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری بدون آزمون سهمیه استعدادهای درخشان دانشگاه ملایر در سال 98-97

پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری استعداد درخشان بدون آزمون در روزهای 19 و 20 شهریور با در دست داشتن مدارک ذیل به دانشگاه ملایر مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است پذیرش کارشناسی ارشد و دکتری بدون آزمون قطعی و نهایی نمی باشد و فقط با تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری رسمیت وقظعیت می یابد.

مدارک مورد نیاز:

1.     اصل گواهی موقت کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دوره دکتری 2 برگ تصویر آن و یا اصل دانشنامه و ریز نمرات(الزامی) و 2 برگ تصویر آنها.

تبصره (الف): در صورت نداشتن مدارک فوق، اصل فرم درج شده در ویژه نامه اعلام اسامی و 2 برگ تصویر آن و یا هر نوع گواهی تحت عنوان دانشگاه ملایر که نشان دهندۀ آن باشد که پذیرفته شده، دانش آموختۀ مقطع کارشناسی (برای دوره ارشد) و کارشناسی ارشد (برای دوره دکتری) تا 31 شهریور 1397 می باشد با ذکر معدل و رشتۀ تحصیلی

2.     اصل شناسنامه و سه نسخه تصویر از تمام صفحات آن.

3.     عکس پرسنلی رنگی زمینه سفید 4×3 شش قطعه.

4.     اصل و تصویر کارت ملی.

5.     ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 97 مشخص کند (برای آقایان).

تذکر مهم: کلیه پذیرفته شدگانی که در حین گذراندن خدمت سربازی می باشند لازم است برای انجام امور مربوط به ترخیص، در موعد ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. لذا خواهشمند است از مراجعه زودتر خودداری نمایند.

6.     اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع (مخصوص کارمندان محترم).

7.     ریز نمرات کارشناسی برای دوره کارشناسی ارشد و  ریز نمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دوره دکتری ( ریز نمرات تأیید شده الزامی نمی باشد.)

8 واریز مبلغ 700000 ریال (هفتصد هزار ریال) برای صدور کارت  دانشجویی و بیمه حوادث و شارژ اولیه کارت تغذیه و نقلیه و هزینه های صدور کارت می­باشد.

9.  حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است در غیر این صورت ثبت نام صورت نخواهد گرفت.

10.  ساعات ثبت نام صبح­ از ساعت 8:30  لغایت 12:30 و بعدازظهر از ساعت 13:30 لغایت 15:30می باشد.

11. زمان شروع کلاس ها حسب تقویم آموزشی دانشگاه  می باشد.

لازم به ذکر است کلیه پذیرفته شدگان محترم، مدارک ذیل را به صورت جداگانه آماده نموده و پس از انجام ثبت نام به سرکار خانم عبدلی تحویل نمایند.

الف .فرم صلاحیت عمومی (1 نسخه اصلی "همراه با الصاق عکس" + 2 نسخه کپی)

ب . فیش پرداختی به مبلغ 350000 ریال (سیصد و پنجاه هزار ریال) به شماره کارت:6367957029982282 یا شماره حساب:4001021101007489  بنام خزانه داری کل کشور قابل پرداخت در کلیه شعب بانک ملی.( از فیش پرداختی کپی تهیه نموده و نزد خود نگه دارید.)

ج .تصویر تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی و  حکم کارگزینی (در صورت وجود)

جدول زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان پذیرفته شده ورودی 1397 – سهمیه استعدادهای درخشان

روز

تاریخ

دانشکده

رشته

دوشنبه

19 شهریور 97

علوم ریاضی و آمار

عمران و معماری

منابع طبیعی

کشاورزی

ریاضی کاربردی (آنالیز عددی)

ریاضی محض-جبر

مهندسی برق-الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی

مهندسی مواد-سرامیک

مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی

اطلاعیه خوابگاه ها:  به کلیه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد روزانه غیر بومی خوابگاه دانشجویی به مدت چهار نیمسال تعلق خواهد گرفت.

فايلها
فرم بررسي صلاحيت عمومي_2.pdf 428/924 KB