جمعه 30 شهريور 1397   13:21:07

1397/6/14 چهارشنبه ثبت نام پذیرفته شدگان رشته های مختلف تحصیلی آزمون کارشناسی ارشد سال 1397دانشگاه ملایر

الف: ثبت نام اینترنتی

این نوع ثبت نام از روز پنجشنبه  مورخ 15 شهریور 97 لغایت ساعت 24 روز جمعه مورخ 16 شهریور 97  طبق جدول زمان بندی اینترنتی  (جدولی که در زیر آمده است) از طریق سامانه ثبت نام اینترنتی در سایت مدیریت آموزشی دانشگاه ملایر به آدرس  زیر  شروع خواهد شد. لازم است برای ثبت نام اینترنتی، از قبل اسکن مدارک مورد نیاز ( شناسنامه، کارت ملی، مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت) که در سامانه ثبت نام آمده است تهیه شده باشد (مدارک با رزولوشن  150dpi و فرمت jpg)

* لطفا قبل از ورود به سامانه ثبت نام موارد زیر را با دقت مطالعه نمایید:

لینک ثبت نام اینترنتی طبق جدول زیر بر اساس رشته قبولی طبق جدول زمانبندی :

۱-  جهت جلوگیری از ایجاد اختلال در ثبت نام اینترنتی ترجیحا از مرورگرهای کروم و یا فایر فاکس ( آخرین نسخه) استفاده نمایید.

۲-  در موقع ورود به سامانه ثبت نام نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب کنید.

۳- در صورتی که کد ملی با صفر شروع میشود و در ورود به سامانه با مشکل برخورد میکنید،  لطفا کد ملی را بدون صفر اول امتحان کنید. در صورت بروز مشکل و یا هرگونه سوال میتوانید شنبه 17 شهریور 97 با شماره 08133339983 از ساعت ۹ صبح الی 16 در زمان اداری هماهنگ نمایید. در پایان ثبت نام اینترنتی از کد رهگیری اعلام شده پرینت گرفته و در زمان ثبت نام حضوری ارایه نمایید. لازم به ذکر است در صورت عدم ارایه کد رهگیری ، ثبت نام حضوری انجام نمی شود. جهت شروع ثبت نام اینترنتی طبق زمان بندی اعلام شده در جدول زیر به نشانی زیر مراجعه نمایید:

نوع کاربری را دانشجویان جدیدالورود انتخاب کنید
(نام کاربری: کدملی      کلمه عبور: شماره داوطلبی)

همچنین دانشجویان محترم توجه داشته باشند قبل از مراجعه جهت ثبت نام حضوری لازم است وارد سامانه های مربوط به کارنامه سلامت  جسم و روان شده و پرسشنامه ها را به صورت اینترنتی پر نموده و سپس فرم های تکمیل شده را چاپ  و در زمان ثبت نام به کارشناس مربوطه تحویل نمایند در غیر این صورت ثبت نام در دانشگاه انجام نخواهد شد.

لینک آدرس سامانه کارنامه سلامت دانشجویان ورودی جدید:

کارنامه سلامت جسم:

کارنامه سلامت روان:

ب: ثبت نام حضوری

پس از اتمام ثبت نام اینترنتی لازم است بر اساس  تاریخ مشخص شده برای رشته های آموزشی که در جدول زیر آمده است  با در دست داشتن اصل و کپی مدارک مورد نیاز و پرینت فرم های ثبت نام اینترنتی، به محل های مشخص شده شخصا مراجعه فرمایید.

مدارک مورد نیاز:

1.     اصل گواهی موقت کارشناسی و 2 برگ تصویر آن و یا اصل دانشنامه و ریز نمرات(الزامی) و 2 برگ تصویر آنها.

تبصره (الف): در صورت نداشتن مدارک فوق، اصل فرم درج شده در ویژه نامه اعلام اسامی و 2 برگ تصویر آن و یا هر نوع گواهی تحت عنوان دانشگاه ملایر که نشان دهندۀ آن باشد که پذیرفته شده، دانش آموختۀ مقطع کارشناسی تا 31 شهریور 1397 می باشد با ذکر معدل و رشتۀ تحصیلی

تبصره (ب): پذیرفته شدگانی که دانش آموخته مقطع کارشناسی ناپیوسته می باشند لازم است اصل و تصویر مدرک کاردانی و ریز نمرات مقطع کاردانی را نیز همراه داشته باشند.

تبصره (ج): پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون سال آخر بوده اند، می بایست معدل واحد های گذرانده خود تا30 بهمن 1396  را ارائه نمایند و معدل بعد از این تاریخ قابل قبول نمی باشد.(به استثنا پذیرفته شدگان رتبه اول)

2.     اصل شناسنامه و سه نسخه تصویر از تمام صفحات آن.

3.     عکس پرسنلی رنگی زمینه سفید 4×3 شش قطعه.

4.     اصل و تصویر کارت ملی.

5.     ارائه مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی کارشناسی ارشد سال 97 مشخص کند (برای آقایان).

تذکر مهم: کلیه پذیرفته شدگانی که در حین گذراندن خدمت سربازی می باشند لازم است برای انجام امور مربوط به ترخیص، در موعد ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. لذا خواهشمند است از مراجعه زودتر خودداری نمایند.

6.     اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی بدون قید و شرط سازمان متبوع (مخصوص کارمندان محترم).

7.      یک نسخه کارنامۀ نتایج علمی آزمون کارشناسی ارشد.

8.     ریز نمرات کارشناسی ( ریز نمرات تأیید شده الزامی نمی باشد.)

9.     واریز مبلغ 700000 ریال (هفتصد هزار ریال) برای صدور کارت  دانشجویی و بیمه حوادث و شارژ اولیه کارت تغذیه و نقلیه و هزینه های صدور کارت  می باشد.

این مبلغ می بایست در روز ثبت نام از طریق کارت بانک در محل ثبت نام  به حساب  دانشگاه ملایر  واریز گردد.

10. کلیه پذیرفته شدگان دوره شبانه به صورت علی الحساب مبلغ 15000000 ریال (پانزده میلیون  ریال) مطابق بند 9 هنگام ثبت نام حضوری از طریق کارت بانک  در روز مراجعه حضوری به حساب دانشگاه ملایر واریز و فیش  ان به واحد مربوطه تحویل نمایند.

11. در صورت عدم ثبت نام اینترنتی، ثبت نام حضوری به عمل نخواهد آمد.

12.  حضور شخص پذیرفته شده جهت ثبت نام الزامی است در غیر این صورت ثبت نام صورت نخواهد گرفت.

13.  ساعات ثبت نام صبح­ها از ساعت 8:30  لغایت 12:00 و بعدازظهر ها از ساعت 13:30 لغایت 15:30می باشد.

14.  زمان شروع کلاس ها حسب تقویم آموزشی دانشگاه  می باشد.

قابل توجه دانشجویان شاهد و ایثارگر:

دانشجویان شاهد و ایثارگر شامل تسهیلات آموزشی اداره شاهد عبارتند از:

1- دانشجویان شاهد وایثارگر (فرزندان و همسر شهدا، جانبازان 25 درصد و بالاتر همسر و فرزندان آنها، آزادگان  همسر و فرزندان آنها) معاف از شهریه تحصیلی و بهره مند از تسهیلات آموزشی هستند.

- دانشجویان شاهد وایثارگر (جانباز با حداقل 15 درصد جانبازی و 3 ماه سابقه حضور داوطلبانه در جبهه، رزمنده با حداقل شش ماه سابقه حضور در جبهه) شامل تسهیلات آموزشی می باشند.

مدارک لازم :

- تکمیل فرم ثبت نام

- دریافت نامه از بنیاد شهید شهرستان ملایر، آقای شعبانلو

- کپی شناسنامه و کارت ملی

- یک قطعه عکس

- کپی کارت دانشجویی و اصل آن که دارای تاریخ اعتبار باشد.

- مراجعه حضوری به کارشناس اداره شاهد جهت تحویل و تایید مدارک

جدول زمانبندی ثبت نام اینترنتی دانشجویان پذیرفته شده مقطع کارشناسی ارشد  ورودی 1397

روز

تاریخ

دانشکده

رشته

پنج شنبه

15 شهریور 97

علوم ریاضی و آمار

عمران و معماری

منابع طبیعی

کشاورزی

ریاضی کاربردی (آنالیز عددی)

ریاضی محض-جبر

عمران و معماری

منابع طبیعی

کشاورزی

ریاضی کاربردی (آنالیز عددی)

ریاضی محض-جبر

مهندسی برق-الکترونیک قدرت و ماشینهای الکتریکی

مهندسی مواد-سرامیک

مهندسی مکانیک-طراحی کاربردی

اطلاعیه خوابگاه ها:  به کلیه پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ارشد روزانه غیر بومی خوابگاه دانشجویی به مدت چهار نیمسال تعلق خواهد گرفت.