دوشنبه 30 بهمن 1396   18:49:29

1396/11/16 دوشنبه دیدار هیئت رئیسه دانشگاه با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان ملایر

به مناسبت دهه فجر هیئت رئیسه دانشگاه با حجت الاسلام برقراری نماینده ولی فقیه و  امام جمعه شهرستان ملایر دیدار کردند.

دکتر بابایی پور سرپرست دانشگاه در این دیدار ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر و تسلیت ایام فاطمیه گفت: ایام الله دهه فجر یادآور رشادت و فداکاری مردمانی است که با همه توان ایستادند و به دنیا نشان دادند که ولایت و وحدت رمز پیروزی است. دکتر بابایی پور با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب اسلامی تاکید کردند که گرامیداشت یاد و خاطره و فداکاری این شهدا می تواند درس و الگویی برای جوانان غیور ایران در عصر حاضر باشد.

حجت الاسلام برقراری امام جمعه شهرستان ملایر نیز ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و تسلیت به مناسبت فرارسیدن ایام فاطمیه گفتند: انقلاب اسلامی یک نعمت عظیم برای ملت و کشور ما بود و باید شکرگزار این نعمت الهی باشیم. ایشان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی در مورد شهید وفایی اولین شهید انقلاب اسلامی در ملایر گفتند: امثال شهید وفایی به عهدشان در حفاظت از کیان انقلاب اسلامی وفا کردند؛ ما نیز باید راه آنان را ادامه دهیم. ایشان در پایان از هیات رئیسه دانشگاه برای برگزاری این جلسه تشکر نمودند.