چهارشنبه 28 آذر 1397   16:12:58

1396/10/12 سه شنبه اعلام فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست
اعلام فراخوان سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست

سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست با هدف شناسایی استعدادهای زیست محیطی در زمینه های مختلفی چون اطلاع رسانی، پژوهش، اکتشافات و اختراعات زیست محیطی و فعالیتهای اجتماعی فراخوان داد.

ابداعات، اختراعات و طرح‌های بارز برای جلوگیری از آلودگی یا تخریب محیط ‌زیست، خلاقیت‌ها و ابتکارات بارزی که موجب کاهش موثر هزینه‌های جلوگیری از آلودگی و تخریب محیط‌ زیست شده، ارایه طرح‌ها و پروژه‌های کاربردی و قابل اجرا که موجب نجات گونه‌های کمیاب و در معرض خطر انقراض گیاهان و جانوران و یا احیای یک زیستگاه ارزشمند درحال تخریب شده از جمله محور های مصوب سیزدهمین دوره جایزه ملی محیط زیست است.

همچنین مطالعات و تحقیقات علمی ارزشمند و موثر در زمینه پیشگیری از آلودگی و تخریب محیط‌زیست، اعطاء کمک‌های قابل توجه و ایجاد امکانات موثر مادی و معنوی برای حفظ محیط ‌زیست، ارایه خدمات ارزنده و فعالیت‌های برجسته و نتیجه بخش در مورد ارتقاء سطح دانش و بینش زیست‌محیطی جامعه، فداکاری و از خودگذشتگی و تلاش بیش از حد انتظار به منظور جلوگیری از وقوع حوادث ناشی از بروز بحران‌های زیست محیطی و ممانعت از به خطر افتادن سلامت مردم در این مواقع، یا جلوگیری از نابودی و تخریب اکوسیستم‌های ویژه و منابع طبیعی ارزشمند و گونه‌های جانوری و گیاهی در معرض خطر قریب الوقوع از دیگر محورهای مصوب دریافت جایزه ملی محیط زیست است.

متقاضیان می‌بایست مدارک لازم را حداکثر تا تاریخ  20 بهمن 1396 به دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط ‌زیست ارسال کنند.

متقاضیان آثار خود را  به آدرس دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط زیست: بزرگراه شهید حکیم، بین شیخ فضل ا... نوری و یادگار امام، پارک طبیعت پردیسان، سازمان حفاظت محیط ‌زیست، معاونت آموزش و پژوهش، دفتر پژوهش و توسعه فناوری‌های محیط زیست، دبیرخانه علمی جایزه ملی محیط ‌زیست، تلفن: ۸۸۲۳۳۳۷۰  - دورنگار ۸۸۲۳۳۳۷۱  ارسال کنند.

فايلها
فراخوان محيط زيست.pdf 236/056 KB