جمعه 30 شهريور 1397   13:18:40

1396/10/11 دوشنبه دانشگاهیان دانشگاه ملایر ضمن اعلام پایبندی به آرمان­های مقدس نظام جمهوری اسلامی، تجمعات غیرقانونی اخیر را محکوم کردند

پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، حادثه مهم و حیرت انگیزی در دوران معاصر بود. این رویداد بزرگ از یکسو معادلات سیاسی استکبار را در ادامه ی سیاست سلطه و تقسیم استعماری جهان بر هم زد و از سوی دیگر یک رژیم وابسته به قدرت های بزرگ را ریشه کن ساخت و تحولی سیاسی، مردمی و عظیم به وجود آورد. در دوران انقلاب اسلامی، دشمنان همواره از هوشیاری مردم وحشت داشته و به هر بهانه ای به این انسجام و وحدت آسیب زده و از هیچ اقدامی علیه وحدت ملی و پیشرفت و توسعه این دیار فروگذار نکرده اند.

با کمال تاسف، در روزهای اخیر شاهد تجمعاتی غیرقانونی، مشکوک و هدایت شده توسط برخی گروه‌های مخالف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با شعارهای ساختارشکنانه و هیجانی در برخی نقاط کشور بودیم. این تجمعات ابتدا با اعتراض به مشکلات اقتصادی آغاز گردید اما در کنار این اعتراضات، عده ای سودجو با پیوند زدن مسائل اقتصادی به مسائل سیاسی در صدد سوء استفاده از فضای موجود برآمدند و در این بین رسانه های معاند نیز همه توان خود را به کار گرفتند تا با تهییج مردم و ایجاد فضای تنش زا و هیجانی به این حرکت کمک کنند و متاسفانه در برخی شهرها شاهد تخریب اموال عمومی و آسیب رساندن به اموال مردم توسط عده ای از افراد فریب خورده و معاند بودیم.

ما دانشگاهیان دانشگاه ملایر ضمن محکوم کردن این تحرکات غیر مدنی و تخریب اموال عمومی، از همه مردم و مسئولان می خواهیم ضمن حفظ وحدت، انسجام و آرامش خود و رعایت قانون، این حرکت های مذبوحانه را ناکام گذاشته و اجازه سوء استفاده به اغتشاش گران و فریب خوردگان را ندهند و تاکید می نماییم حل مشکلات کشور به ویژه در مسائل اقتصادی و معیشتی نیازمند همت و تلاش مضاعف مسئولان و حفظ آرامش و وحدت مردم می باشد.