پنجشنبه 31 خرداد 1397   20:21:12

1396/10/6 چهارشنبه افتخارآفرینی تیم بدمینتون دانشجویان پسر دانشگاه ملایر در مسابقات منطقه 4 کشور

مسابقات بدمینتون قهرمانی دانشجویان پسر دانشگاه های منطقه 4 کشور باحضور 12 تیم به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار گردید که در پایان این مسابقات آقای آرش جوانمرد در بخش یک نفره و آقایان امین مومنی و نوید قاسمی در بخش دونفره موفق به کسب مدال برنزگردیدند. همچنین تیم دانشگاه ملایر در بخش تیمی موفق به کسب مقام دوم این مسابقات شد.

اسامی نفرات تیم: آقایان آرش جوانمرد، امین مومنی، نوید قاسمی، علی قربانی، سپهر رجبی و آرمان منانی

اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی دانشگاه این موفقیت را به ایشان و جامعه ورزشی دانشگاه ملایر تبریک عرض می نماید.