سه شنبه 30 آبان 1396   04:23:39

1396/8/22 دوشنبه پیام سرپرست دانشگاه ملایر در پی وقوع زلزله در غرب کشور

انا لله و انا الیه راجعون

هموطنان عزیزم در غرب کشور خصوصاً استان قهرمان پرور کرمانشاه

دیرگاهی نیست که زخم تنتان از ستم مزدوران و کینه ورزان این سرزمین کهن و قهرمان خیز که  طی جنگ تحمیلی بر پیکرتان وارد شد، اندکی التیام یافته بود.

آرزویمان بود که با همت دولت مردان دلسوز غبار این ظلم ناروا با تلاش در راه رفع تنگناها و کمبود ها به کنجی از قلبتان هجرت کند و عبور ایام برایتان آن را به خاطره ای تبدیل کند البته هر چند کند اما با تلاش دولت مردان مسیر همین بود.

نمیدانیم که تقدیر چه بود و چه هست اما ناگاه خشم طبیعت با لرزه ای بر دل زمین آشیانه های تازه ترمیم شده تان را دوباره ویران کرد. آرزویم این بود که این خشم تنها لرزه ای بر دلتان و خانه تان انداخته باشد اما خبرها حاکی از این است که نه تنها اینها بود بلکه تن نازنینتان و عزیزانتان را دوباره مجروح کرده و داغی بر دلتان و دلمان نهاده است. قطعاً آن را عذاب الهی نمی دانیم بلکه تلنگری برای ما غافلان است که بدانیم فرصت کوتاه است تا هستیم تلاش کنیم غمی را از رخ هموطنی و باری را از دوش ناتوانی و حقی را احقاق کنیم. بدانید که غم خوارتان هستیم و از غم شما دل ما نیز چون شما داغدار است. با امید به این که مردان مرد و زنان غیور پاکنهاد این سرزمین با همت بلندشان و به یاری دولت مردانشان بشتابند تا دوباره بخشی از سرزمینمان را که ظاهراً به خاک افتاده است دوباره بلند کنند چرا که تاریخ برای این کهن بوم جای خالی ندارد و همین است که تاریخ پر است از ایران سربلند.

دکتر منوچهر بابایی پور
سرپرست دانشگاه ملایر