جمعه 28 مهر 1396   03:12:20

1396/5/21 شنبه عقد قرارداد ارائه خدمات درمانی با شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر

جهت تکریم جایگاه دانشجویان، طی جلسه مشترکی بین مسئولین دانشگاه ملایر با شبکه بهداشت و درمان شهرستان ملایر، موضوع ارائه خدمات درمانی رایگان شامل ویزیت توسط پزشک عمومی و متخصص و هم چنین ارائه خدمات اورژانسی به دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. ماحصل این جلسه که با حضور ریاست دانشگاه و رئیس شبکه بهداشت ملایر برگزار شد، عقد قراردادی فی مابین دانشگاه ملایر و شبکه بهداشت و درمان بود. در این قرارداد شبکه بهداشت و درمان متعهد گردید در کلینیک تخصصی فخریه، بیمارستان امام حسین (ع) و بیمارستان مهر ملایر به دانشجویان دانشگاه ملایر صرفاً با ارائه کارت دانشجویی خدمات پزشکی ارائه دهد و دانشگاه ملایر کلیه هزینه های فرانشیز درمانی را به مراکز درمانی فوق پرداخت نماید. هم چنین، پزشک معتمد دانشگاه، پزشک مستقر در مرکز بهداشت شماره 4 واقع در خیابان شهید میرزایی، روبروی پمپ بنزین خیابان اراک می باشد که در خصوص تأیید یا رد موارد ارجاعی  (اعم از دانشجو یا کارمندان دانشگاه) تعیین گردید.