چهارشنبه 26 مهر 1396   05:24:29

1396/5/15 يكشنبه امضاء تفاهم نامه همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان با دانشگاه ملایر

در راستای نیل به اهداف محیط زیستی و توسعه پایدار استان و با هدف مشارکت مراکز علمی و پژوهشی در جهت ارتقاء دانش، فناوری و استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی در حل مسائل مر بوط به محیط زیست، تفاهم نامه ای بین دانشگاه ملایر با اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان منعقد گردید.

اقدام در راستای تحقق مدیریت سبز در دانشگاه، نظارت بر طرح های تحقیقاتی مرتبط با مسائل زیست محیطی، اولویت دهی و تسهیل اجرای پروژه های آموزشی پژوهشی در حوزه محیط زیست، تلاش برای جهت دهی پایان نامه ها و رساله های تحصیلات تکمیلی و همکاری در ظرفیت سازی برای رشد کمی و توسعه کیفی تشکل های دانشجویی فعال در زمینه های زیست محیطی از جمله مفاد این تفاهم نامه می باشد.

بر اساس مفاد این تفاهم نامه، دانشگاه ملایر در اجرای طرح های نظرسنجی و بررسی میزان آشنایی جامعه با فرهنگ حفاظت از محیط زیست و استاندارد پذیری در جامعه و بهره مندی از مراکز اطلاع رسانی با اداره کل محیط زیست همدان همکاری خواهد داشت و اداره کل محیط زیست نیز در برگزاری سمینارها و دوره های کوتاه مدت مرتبط با حفاظت از محیط زیست برای اساتید، کارمندان و دانشجویان، ارائه تسهیلات و امکان سازی برای استفاده محققان و پژوهندگان از امکانات آزمایشگاهی دانشگاه، همکاری در اجرای دوره های کارورزی دانشجویان با دانشگاه  مشارکت خواهد داشت.

شایان ذکر است به منظور اجرای مفاد این تفاهم نامه، کمیته مشترکی تشکیل و وظیفه برنامه ریزی، پیگیری و نظارت بر اجرای اقدامات موضوع این تفاهم نامه را بر عهده خواهند داشت.