اطلاعیه ثبت نام و دریافت کارت پرسنلی اساتید و کارکنان دانشگاه

به اطلاع اعضای محترم هیات علمی و کارکنان گرامی می رساند، جهت دریافت کارت شناسایی جدید خواهشمند است در سامانه صدور کارت شناسایی ثبت نام نموده و بعد از دریافت کد پیگیری و همچنین پرینت صفحه مورد نظر، با مراجعه به واحد صدور کارت مدیریت حراست دانشگاه از تاریخ 8 آبان 95 نسبت به دریافت کارت خود اقدام فرمایید.

لازم به ذکر است با توجه به فعال سازی کارت جدید برای کلیه خدمات دانشگاهی از قبیل تغذیه، آسانسور، کتابخانه و ... جهت بهره مندی از امکانات مذکور اقدام به دریافت کارت نموده و کارت های قدیمی  فاقد کارایی لازم می باشند.

با توجه به اینکه اطلاعات چاپ شده روی کارت از اطلاعات ارسال شده توسط شما از طریق سامانه استفاده خواهد شد، لذا خواهشمند است با دقت فراوان نسبت به تکمیل فرم های مربوطه و با استفاده از مدارک شخصی و همچنین حکم کارگزینی خود اقدام نمایید.

* همکاران محترم در اسرع وقت و تا پایان روز سه شنبه 4 آبان 95 به سامانه مذکور مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.

* همکاران محترم در صورت هر گونه اشتباه در ثبت اطلاعات با دریافت نسخه چاپی به واحد صدور کارت مدیریت حراست مراجعه نمایید.

لینک سامانه ثبت اطلاعات
لینک دریافت نسخه چاپی اطلاعات