همایش ها، سمینارها و کارگاه ها
رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش
زمان: دوشنبه 5 اسفند 1398
مكان: دانشگاه ملایر
برگزار كنندگان: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر ، شرکت شهرک صنعتی استان همدان

رویداد ملی استارتاپ تخصصی نوآوری صنایع غذایی انگور و کشمش با هدف ایجاد کسب و کارهای نو مبتنی بر دانش و تفکر ایرانی به همت پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر و شرکت شهرک صنعتی استان همدان در تاریخ ۵ اسفندماه ۱۳۹۸ در دانشگاه ملایر برگزار خواهد شد. هدف از این رویداد حمایت از طرحهای نوآورانه در صنایع غذایی وابسته به انگور و کشمش و تبدیل ایده به ثروت می‌باشد. لذا از کلیه کارآفرینان، صاحبان ایده، شرکتهای نوپا، دانشجویان و علاقمندان به این صنعت جهت ارائه ایده‌ها و طرحها دعوت می‌شود ضمن مراجعه به سایت دانشگاه ملایر و دریافت فرم ثبت نام نسبت به ثبت ایده خود اقدام نمایند.

شروع ثبت ایده : ۲۷ آذرماه ۱۳۹۸

مهلت ثبت ایده: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸