همایش ها، سمینارها و کارگاه ها

دبیر اجرایی : دکتر فرشاد سلیمانی

آدرس پست الکترونیکی :   3rd.nmat@gmail.com

تلفن : 32230025-081

آدرس دبیرخانه: ملایر- بلوار پرستار - پردیس دانشکده های فنی و مهندسی دانشگاه ملایر- گروه مهندسی مواد

معرفی همایش

دانشگاه ملایر در نظر دارد سومین همایش از سری همایش­های " ملی مهندسی مواد " را با استعانت از خداوند متعال در آبان ماه 1398 در پردیس دانشکده های فنی و مهندسی دانشگاه ملایر برگزار نماید، تا بدینوسیله در این همایش بزرگ علمی، محققان ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی خود را با یکدیگر در میان گذاشته و از دیدگاه­ها و دانش یکدیگر بهره‌مند گردند.

بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران گرامی دعوت می­گردد تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود، با این همایش همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

این همایش شامل نشست­های تخصصی علمی در حوزه مهندسی مواد، ارائه شفاهی و پوستری مقالات، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و کارگاه­های آموزشی تخصصی هدفمند خواهد بود. همچنین، لازم به ذکر است که این همایش با کد اختصاصی 48776-98190 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت گردیده و مقالات پذیرفته شده در آن نمایه خواهند شد.

محورهای همایش

کاربردهای نوین مهندسی مواد (پیل­های سوختی، ابرخازن­ها، کاتالیست­ها و ...)

مهندسی سطوح و پوشش­های نوین

سرامیک­های مهندسی

شیشه و شیشه- سرامیک­ها

سنتز، شناسایی و کاربرد نانومواد

سنتز، شناسایی و کاربرد بیومواد

آلیاژهای مهندسی

روش­های نوین آنالیز مواد

مواد مهندسی در صنایع خودرو، دفاعی و هسته­ای

تاریخ­های مهم

تاریخ شروع پذیرش مقالات: 15/04/98

مهلت ارسال چکیده و متن کامل مقالات: 31/06/98

اعلام نتایج داوری مقالات: 30/07/1398

مهلت ثبت نام در همایش و کارگاه­های تخصصی: 15/08/1398

زمان برگزاری همایش: 22/08/1398

در صورت هرگونه ابهام ، سوال و نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32230025-081 (دبیرخانه همایش) تماس گرفته و یا از طریق آدرس پست الکترونیکی رسمی همایش 3rd.nmat@gmail.com  مکاتبه نمایید. شایان ذکر است که نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات متعاقباً از طریق همین وبسایت اطلاع رسانی خواهند شد.

[جدید] شیوه نامه نگارش و ارسال مقالات سومین همایش ملی مهندسی مواد
از علاقمندان خواهشمند است مقالات خود را طبق فایل پیوست آماده نموده و نسخه Word و Pdf آن را به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه همایش 3rd.nmat@gmail.com  ارسال نمایند. همچنین خواهشمند است  در متن ایمیل شماره تلفن نویسنده مسئول مقاله نیز قید شود تا در صورت نیاز امکان برقراری سریع تماس وجود داشته باشد.

لطفا در صورت داشتن هرگونه ابهام یا مشکل به آدرس ایمیل فوق مکاتبه نمائید.

فايلها
شيوه نامه نگارش مقاله سومين همايش ملي مهندسي مواد.docx 647.909 KB