همایش ها، سمینارها و کارگاه ها

دبیر اجرایی : دکتر فرشاد سلیمانی

آدرس پست الکترونیکی :   3rd.nmat@gmail.com

تلفن : 32230025-081

آدرس دبیرخانه: ملایر- بلوار پرستار - پردیس دانشکده های فنی و مهندسی دانشگاه ملایر- گروه مهندسی مواد

معرفی همایش

دانشگاه ملایر در نظر دارد سومین همایش از سری همایش­های " ملی مهندسی مواد " را با استعانت از خداوند متعال در آبان ماه 1398 در پردیس دانشکده های فنی و مهندسی دانشگاه ملایر برگزار نماید، تا بدینوسیله در این همایش بزرگ علمی، محققان ایده‌ها و یافته‌های پژوهشی خود را با یکدیگر در میان گذاشته و از دیدگاه­ها و دانش یکدیگر بهره‌مند گردند.

بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و صنعتگران گرامی دعوت می­گردد تا با ارائه مقالات علمی و دستاوردهای صنعتی و پژوهشی خود، با این همایش همکاری نموده و بر غنای آن بیفزایند.

این همایش شامل نشست­های تخصصی علمی در حوزه مهندسی مواد، ارائه شفاهی و پوستری مقالات، سخنرانی کلیدی توسط اساتید برجسته داخلی و کارگاه­های آموزشی تخصصی هدفمند خواهد بود. همچنین، لازم به ذکر است که این همایش با کد اختصاصی 48776-98190 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) ثبت گردیده و مقالات پذیرفته شده در آن نمایه خواهند شد.

محورهای همایش

کاربردهای نوین مهندسی مواد (پیل­های سوختی، ابرخازن­ها، کاتالیست­ها و ...)

مهندسی سطوح و پوشش­های نوین

سرامیک­های مهندسی

شیشه و شیشه - سرامیک­ها

سنتز، شناسایی و کاربرد نانومواد

سنتز، شناسایی و کاربرد بیومواد

آلیاژهای مهندسی

روش­های نوین آنالیز مواد

مواد مهندسی در صنایع خودرو، دفاعی و هسته­ای

تاریخ­های مهم

تاریخ شروع پذیرش مقالات: 15/04/98

مهلت ارسال چکیده و متن کامل مقالات: 31/06/98 --> تا تاریخ 30 مهر 98 تمدید شد.

اعلام نتایج داوری مقالات: 30/07/1398

مهلت ثبت نام در همایش و کارگاه­های تخصصی: 15/08/1398

زمان برگزاری همایش: 22/08/1398

در صورت هرگونه ابهام ، سوال و نیاز به اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32230025-081 (دبیرخانه همایش) تماس گرفته و یا از طریق آدرس پست الکترونیکی رسمی همایش 3rd.nmat@gmail.com مکاتبه نمایید. شایان ذکر است که نحوه ثبت نام و سایر اطلاعات متعاقباً از طریق همین وبسایت اطلاع رسانی خواهند شد.

وب سایت همایش : 3rdncmat.ir

[جدید] شیوه نامه نگارش و ارسال مقالات سومین همایش ملی مهندسی مواد
از علاقمندان خواهشمند است مقالات خود را طبق فایل پیوست آماده نموده و نسخه Word و Pdf آن را به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه همایش 3rd.nmat@gmail.com  ارسال نمایند. همچنین خواهشمند است  در متن ایمیل شماره تلفن نویسنده مسئول مقاله نیز قید شود تا در صورت نیاز امکان برقراری سریع تماس وجود داشته باشد.

لطفا در صورت داشتن هرگونه ابهام یا مشکل به آدرس ایمیل فوق مکاتبه نمائید.

[
جدید] هزینه ثبت نام:

هزینه ثبت نام شامل حضور در روز همایش، ناهار، پذیرایی، پکیج همایش و صدور گواهینامه به شرح ذیل می باشد:

شرکت در همایش (مقاله اول)

شرکت در همایش (مقاله دوم به بعد)

شرکت در همایش بدون ارائه مقاله

شرکت در کارگاه

دانشجویی

آزاد

·         کلیه هزینه ها بر حسب هزار تومان می باشند.

·         لازم به ذکر است مهلت ثبت نام و پرداخت هزینه ها حداکثر تا تاریخ 10 آبان ماه 1398 است.

·         شرکت کنندگان می توانند هزینه ثبت نام را به شماره حساب 0112156406001  نزد بانک ملی شعبه شهدا ملایر، به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه ملایر (قابل واریز در کلیه شعب بانک ملی سراسر کشور) واریز نمایید.

·         لطفا فایل اسکن شده فیش واریزی و همچنین کارت دانشجویی خود (اگر دانشجو هستید) را به آدرس پست الکترونیکی دبیرخانه همایش   3rd.nmat@gmail.com ارسال نمایید. لازم به ذکر است که ارائه اصل رسید بانکی و کارت دانشجویی معتبر در روز همایش ضروری است.

·         برای هر مقاله پذیرفته شده ثبت نام نویسنده مسئول الزامی است و سایر نویسندگان نیز در صورت تمایل به حضور، لازم است جداگانه ثبت نام نمایند.

·         عناوین کارگاه های آموزشی متعاقباً اطلاع رسانی خواهند شد.

[جدید] تمدید مهلت ارسال مقالات:

به اطلاع می رساند نظر به درخواست های مکرر پژوهشگران و استقبال اساتید و دانشجویان محترم از همایش ملی مهندسی مواد، فرصت ارسال مقالات به دبیرخانه تا 30 مهر ماه تمدید می گردد. لازم به ذکر است این فرصت به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

[جدید] کارگاه­های تخصصی:

به اطلاع می­رساند کارگاه آموزشی کاربردهای لیزر همزمان با "سومین همایش ملی مهندسی مواد" در دو بخش برگزار خواهد شد:

بخش اول: فرآوری لیزری مواد

مدرس دکتر محمود مرادی عضو محترم هیئت علمی دانشگاه ملایر

بخش دوم: کاربردهای لیزر در فناوری نانو

مدرس: دکتر منصوره گنجعلی عضو محترم هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی

علاقه­مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر به پوستر کارگاه ها در پایین همین صفحه مراجعه فرمایند. همچنین جهت ثبت نام با ایمیل همایش به آدرس 3rd.nmat@gmail.com مکاتبه نمایید.

فايلها
Workshop.pdf 520.796 KB