همایش ها، سمینارها و کارگاه ها
زمان: چهارشنبه 21 آذر 1397
مكان: سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه
برگزار كنندگان: پژوهشکده انگور و کشمش دانشگاه ملایر
به اطلاع باغداران، اساتید، کارشناسان، دانشجویان و علاقمندان می رساند پژوهشکده انگور و کشمش در نظر دارد کارگاه آموزشی با موضوع مدیریت پاییزه باغات انگور (مدیریت آبیاری و تغذیه «مدرس: دکتر روح الله کریمی»، تنش سرما «دکتر حسن ساریخانی» و تنش خشکی «مدرس: دکتر موسی رسولی») را در روز چهارشنبه مورخ 21 آذر 97 در سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار نماید. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر با دفتر پژوهشکده به شماره 32355380 تماس حاصل فرمایید. ضمنا حضور در کارگاه رایگان بوده و به شرکت کنندگان گواهی شرکت در کارگاه ارائه می گردد.