|
اهداف و برنامه های مدیریت امور دانشجویی
ü نظارت بر حسن اجرای فعالیتهای ادارات تابعه
ü اجرای خط مشی های تعیین شده در زمینه امور دانشجویی
ü رعایت مصوبات انضباطی دانشجویان
ü فراهم نمودن وسایل رفاهی دانشجویان و ایجاد رغبت در آنان در شرکت فعالانه امور دانشجویی
ü ایجاد هماهنگی در برنامه های رفاهی و خدماتی دانشجویی به منظور هرچه مفیدتر کردن آنها
ü شرکت در سمینارها ، کمیته ها و کنفرانسهای مربوط به امور دانشجویی و پیشنهاد نظرات اصلاحی در بهبود کار
ü تهیه و تدارک و نظارت بر پخت غذای دانشجویان با توجه به آمار غذایی آنها
ü تنظیم برنامه ئ نظارت و کنترل کیفیت و کمیت مواد غذایی و غذای دانشجویان
ü ایجاد هماهنگی در اجرای امور رستورانها از قبیل نحوه فروش ژتون غذا ، بهداشت و تنظیف غذا و سلف سرویسها و برنامه غذایی
|
|