پورتال دانشگاه ملایر :: کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی

پنجشنبه 8 تير 1396   09:54:37

درباره کتابخانه مرکزی

درعصر حاضر اطلاعات بخش حیاتی و جدایی ناپذیر برای توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جوامع مختلف قلمداد می شود. افراد در عصر «انفجار اطلاعات» و از سوی دیگر «آلودگی اطلاعات» به اطلاعات جامعی نیازمندند که طبقه بندی شده و در اسرع وقت در اختیار آنها قرار گیرد. امروزه سازمان ملل متحد وضعیت کتابخانه های کشورهای جهان را به عنوان یکی از شاخص های رشد کیفی و کمّی کشورها به حساب می آورد.

درچنین عصری دانشگاهها سردمدار پیشرفت وتوسعه تحقیقات وتولید دانش بوده ودرفرهنگ سازی وگسترش فرهنگ مطالعه و رشد و توسعه انسانی دارای اهمیت می باشند که دراین مورد نقش به سزائی ایفا می کنند وهمواره این کتابخانه ها به عنوان ارائه کنندگان اطلاعات مطرح بوده اند. کتابخانه های دانشگاهی جزئی از ساختار سازمانی دانشگاه بوده وبه خاطرخدمت به اهداف سازمان موجودیت پیدا کرده است لذا هدف آن باید پیشبرد دانشگاه درجهت ادای وظایفش باشدجون اهمیت این کتابخانه ها روز به روز بیشتر می شودوبه عنوان مرکز گردآوری واشاعه اطلاعات علمی ونیز تامین امکانات تحقیق برای پژوهشگران از اهمیت زیادی برخوردار است وبه قدری در سیستم دانشگاهی تنیده شده که تصویردانشگاه بدون کتابخانه غیرممکن می باشد.

سامانه

ورود به سامانه کتابخانه دانشگاه